Υπερχρεωμένα νοικοκυριά, Ρύθμιση οφειλών, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι και Δικηγόροι

Τηλεφωνήστε μας σήμερα: 210 258 5184

ΔΩΡΕΑΝ διαδικασία πρότασης ΛΥΣΗΣ για το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ σας ζήτημα!

Προκειμένου να εξετάσουμε την υπόθεση του υπερδανεισμού σας για να δούμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε και με ποια υπηρεσία, ακολουθούμε την εξής διαδικασία: θα χρειαστείτε πέντε λεπτά για να μας απαντήσετε σε κάποιες σχετικές με την υπόθεση σας ερωτήσεις και βάσει των στοιχείων που θα μας δώσετε, εξετάζουμε την κατάλληλη λύση και σας ενημερώνουμε σχετικά.

Διαθέσιμοι Τρόποι Επικοινωνίας

Η διαδικασία συλλογής στοιχείων σχετικών με την υπόθεση σας  μπορεί να γίνει:

  • δωρεάν τηλεφωνικά καλώντας στο σταθερό μας 210 2585184: μπορείτε να μας καλέσετε στο σταθερό μας τηλέφωνο για πέντε λεπτά
  • δωρεάν υποβολή της φόρμας επικοινωνίας (24 x 7 x 365): συμπλήρωση και υποβολής της ηλεκτρονικής φόρμας διαδικασίας που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας

Το γραφείο μας λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή 9:30πμ – 5:00μμ.

Αν μας αποστείλετε τη Φόρμα Επικοινωνίας:

  • πριν τις 1:00μμ θα έχετε την απάντηση ή την ίδια ημέρα στις 2:30μμ ή την επόμενη εργάσιμη στις 2:30μμ (ανάλογα τη συνθετότητα του θέματος)
  • μετά τις 1:00μμ θα έχετε την απάντηση την επόμενη εργάσιμη μέρα στις 2:30μμ.

Για όλους τους τρόπους που μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας παρακαλούμε επιλέξτε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Συμπλήρωση Φόρμας Επικοινωνίας

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας με τα οικονομικά σας στοιχεία, απλουστεύεται η διαδικασία. Όταν θα την υποβάλλετε, τότε o ειδικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος θα σας καλέσει για διευκρινίσεις και για να σας ενημερώσει ότι σε λίγες ώρες ή την επόμενη μέρα θα έχετε την απάντηση.

Όλα τα παρακάτω οικονομικά στοιχεία ζητούνται κατά προσέγγιση χωρίς μεγάλη απόκλιση. (δηλαδή αν το εκκαθαριστικό σας είναι 15.864,32€ δεν χρειάζεται να αναγραφεί ακριβώς, μπορεί να αναγραφεί και 15.000 € ή 16.000 €).
Call Now Button